LogoFlevobuddiesRGB 

 

 

 

Dierenverzorging aan huis

Gaat u op vakantie of een weekendje weg en wilt u uw dieren goed verzorgd achter laten? Flevo Buddies neemt de zorg voor uw dieren uit handen. We komen bij u thuis om al uw dieren te verzorgen.

Niet alle dieren kunnen mee op vakantie of terecht in een pension. Vooral bij paarden, kippen, geiten enz. is dit lastig of misschien zelfs wel onmogelijk. Met name katten blijven liever in hun vertrouwde omgeving. Het kan erg stressvol voor ze zijn om ze ergens anders onder te brengen.

Flevo Buddies komt bij u thuis en geeft uw dieren de verzorging die ze van u gewend zijn. U kunt hier denken aan het eten geven van katten, konijnen, kippen en paarden maar ook aan het schoonmaken van hun dierverblijven. Paardenstallen uitmesten, het buiten- en binnen zetten van paarden, konijnenhokken en kattenbakken verschonen.

Als extra service geeft Flevo Buddies tijdens uw afwezigheid uw kamerplanten water, leg de post netjes op een stapeltje en zouden we de vuilnisbak buiten kunnen zetten.

Voordelen:

Uw dier wordt verzorgd door een ervaren en toegewijd persoon in zijn of haar eigen omgeving. Minder stress voor de dieren wat de kans op ziektes verlaagd. Door de extra service lijkt het huis bewoond wat het risico op inbraak verlaagd.

Er volgt een kennismakingsgesprek bij u thuis waarin Flevo Buddies alles met u doorneemt. We maken kennis met de dieren en er wordt gesproken over hun karakter en gedrag. Er wordt besproken waar alles staat en hoe u het graag wilt hebben. Uiteindelijk moet er nog een sleuteloverdracht plaatsvinden en wordt er een contract getekend. U kunt vervolgens met een gerust hart van uw vakantie gaan genieten!

Basistarieven binnen gemeente Dronten: (Buiten deze gemeente komt er een toeslag van 0,25 cent per kilometer bij.)

- 15 minuten: € 11,50

- 30 minuten: € 15,00

- 45 minuten: € 25,00

- 60 minuten: € 35,00

Bij 2 of meer katten/ kooien wordt er minimaal 30 minuten gerekend.

Voor de verzorging van een paard wordt 60 minuten berekend.

Prijzen zijn inclusief 21% Btw.

Roof Structure

Met de kippen op stok....

album

Als de kat van huis is....

jumpin

Stampertje in goede handen....

lettering

Een gegeven paard....

Flevo Buddies

P