Welkom bij hondenuitlaatservice
Flevo Buddies

Ons team

Relinde de Vries - te Pas

Relinde de Vries - te Pas

Roedel leider: Vertrouwenspersoon van de roedel

Over de roedel leider: Mijn naam is Relinde de Vries - te Pas en woon sinds 2021 in Biddinghuizen. Daarvoor in Swifterbant waar ik in 2014 gestart ben met hondenuitlaatservice 'Flevobuddies". Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, een jongen en een meid. Van jongs af aan ben ik al gek op dieren. Voornamelijk honden en paarden.

Hoe het begon...

Het is begonnen met een maltezer “Chico” en niet lang daarna kwam daar een aangelopen vuilnisbakkenras bij, genaamd “Kanjer”. Toen ik op mezelf ging wonen miste ik de gezelligheid van de beestjes en besloot al gauw om een eigen hond aan te schaffen. Dit werd Amy een 12 weken oude blonde Labrador. Zij is 12 jaar mijn maatje geweest. Heeft de eerste jaren van onze kinderen mogen meemaken en was de knuffel van ons gezin.

Inmiddels hebben wij weer een nieuwe hond. Onze Boy kwam bij ons toen hij 9 weken oud was. Boy is een kruising tussen een Labrador x Amerikaanse Bulldog. Een echte lieverd die ook goed in ons gezin past. Boy gaat elke dag mee met de uitlaatservice en vind het geweldig leuk om lekker te ravotten, spelen en zwemmen met de andere honden.

Jaren terug had ik al plannen om een hondenuitlaatservice te beginnen. Maar omdat ik toen een fulltime baan had vond ik het wat moeilijker om de stap te maken. Omdat ik het plan toch niet helemaal los kon laten ben ik mee gaan lopen met een andere uitlaatservice. Dit was toch echt wel waar mijn hart lag. Dit werd het begin van Flevo Buddies.

Flevo Buddies is in het bezit van een gecertiviceerde "Dieren EHBO". Bij deze "Dieren EHBO" staat centraal: anatomie, toedienen van medicijnen, medicijnleer, fixatie en dwanggrepen, klinisch onderzoek, eenvoudig verbandleer, eerste hulp, geneesmiddelen maar ook het rassenleer en het gedrag van honden zijn een belangrijk aspect van deze "Dieren EHBO".

Ik hoop op heel veel jaren wandel plezier!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen