Welkom bij hondenuitlaatservice
Flevo Buddies

 

Samen uit wandelen

Niet iedereen is in staat zijn hond voldoende uit te laten of beweging te geven. Honden willen rennen, spelen en met soortgenoten omgaan. Om in deze behoefte te voorzien is er hondenuitlaatservice Flevo Buddies. Van maandag t/m vrijdag kan uw hond worden uitgelaten. Uw hond wordt bij u thuis opgehaald en met andere honden meegenomen naar de mooiste wandelgebieden in de omgeving van Dronten. Daar kunnen ze genieten van een echt "hondenleven", waarna ze moe en voldaan weer thuis worden gebracht.
Flevo Buddies hondenuitlaatservice. Voor wie zijn wij?

De hondenuitlaatservice Flevo Buddies is er voor iedereen die zijn hond een gezellige wandeling met zijn speelkameraadjes gunt. Wij zijn aktief in Swifterbant, Dronten en Biddinghuizen. Het kan zijn dat u uw hond niet zoveel aandacht kunt geven als u zou willen, bijvoorbeeld doordat: u het druk hebt op uw werk - ziek in bed ligt - niet meer zo goed ter been bent - u een dagje uit gaat en de hond kan niet mee. En natuurlijk nog vele andere redenen.


Met onze speciaal ingerichte bus wordt de hond bij u thuis opgehaald. De bus is speciaal ingericht voor het vervoer van honden en verdeeld in diverse compartimenten. Zomers houden wij de bus koel en bij extreme hitte ligt uw viervoeter op een speciale koelmat waarbij de vacht van uw hond droog blijft. In de winter is de bus verwarmd. Ventilatie is prima geregeld (ventilatiesysteem).

De honden worden per ronde opgehaald: de ochtendronde ( tussen 9:30 en 12:00 uur) en de middagronde (tussen 12:00 en 14:00 uur). Voor meer informatie klik hier.  Wij wandelen in overzichtelijke groepen zodat er voldoende overzicht blijft en aandacht voor al onze vierpotige vrienden in de groep.


Welke hond loopt er straks met een chique Buddies Halsband?

Wij maken de halsbanden/ tekenbandjes in uw gewenste kleur en op de door uw doorgegeven maat. Hierdoor proberen wij elke band met een andere uitstraling te maken zodat u altijd een unieke halsband heeft. Vaak hebben wij ook enkele op voorraad. klik hier voor meer informatieElke groepswandeling duurt ongeveer 1 uur.Werkwijze

Professionaliteit, kwaliteit, veiligheid, aandacht en betrouwbaarheid staan bij ons voorop.

Button
Vakantie dagen in 2024

Ook in 2024 gaan de Flevo Buddies een paar dagen op vakantie. Klik op onderstaande button.

Button
Tarieven

Wij hanteren soepele tarieven en maken gebruik van een strippenkaart. Gemak dient de hond. 

Button 
 
 
 
E-mailen
Bellen