Welkom bij hondenuitlaatservice
Flevo Buddies

Eerst kennismaken

Voordat uw hond meegaat met de groep zal ik eerst kennismaken met u en uw hond, en u natuurlijk met mij. Ik krijg zo een goed beeld van uw hond en u kunt het karakter en verdere eigenschappen en bijzonderheden nader toelichten. Tijdens dit gesprek wordt een inschrijf-formulier ingevuld en spreken we af hoe vaak en wanneer de hond meegaat. Ook worden de voorwaarden doorgenomen en eventueel het sleutelcontract ondertekend. Dit kennismakings-gesprek is kosteloos en vrijblijvend.


De hondenbus
Om uw hond op een veilige en verantwoordelijke manier te kunnen vervoeren is de hondenbus hondvriendelijk ingericht en voorzien van transport benches en klimaat beheersing (Airco). Voor de grotere honden is er nog een aparte ruimte in de bus. De benches zijn voorzien van een rubberen antislip bodem en er is altijd een honden EHBO kit en water aanwezig.

Het uitlaten
Ik haal uw hond thuis of op uw werk op. Vervolgens rijden we naar het bos waar ik minimaal een uur met de honden ga wandelen. Daar kunnen ze genieten van een echt hondenleven. Honden zijn van nature immers roedeldieren en het wandelen in een groep zorgt niet alleen voor voldoende lichaamsbeweging maar draagt ook bij aan een betere ontwikkeling van de sociale vaardigheden van uw hond. Zo blijft uw hond gezond, ontspannen en sociaal. Voor de pups en de wat oudere honden houd ik rekening met de afstand van de wandeling.
Als uw hond voor de eerste keer mee gaat, blijft hij eerst aan de lijn zodat uw hond aan de groep kan wennen en andersom. Na elke wandeling zal er een foto collage gemaakt worden die te bekijken is op de facebook pagina van Flevo Buddies.

Na de wandeling krijgt uw hond wat te drinken en een koekje en breng ik hem netjes weer bij u thuis. Indien uw hond nat is zal ik de hond handdoek droog maken voordat ik hem bij u binnen breng! Ook controleer ik altijd of uw hond voldoende drinkwater in huis heeft staan.
Wanneer u thuis komt weet u dat uw hond zich die dag prima heeft vermaakt. Waarschijnlijk is hij nog aan het dromen over alle avonturen met zijn buddies.

Uitlaattijden
Uw hond is met het ophalen en thuis brengen ongeveer 1,5 uur tot max 3 uur van huis. Wij lopen op maandag t/m vrijdag met een ochtendploeg en op maandag, dinsdag en donderdag met een middagploeg.

De wandeling duurt gemiddeld een uur. Alleen sociale honden mogen deelnemen aan de groepswandeling! Wanneer uw hond loops is of een besmettelijke ziekte heeft, kan deze niet mee met de groepswandeling en kunt u eventueel kiezen voor een individuele wandeling.


Wist u dat ...

... verzorging

Ten allen tijden is de welzijn van de hond belangrijk. Water is een essentieel element na de wandeling.

... halsband

Uw hond krijgt een halsband van de uitlaatservice om tijdens de wandeling. Deze halsband is voorzien van het telefoonnummer van Flevobuddies.

... speciaal voor puppy's!

Ook voor de pup is socialisatie heel belangrijk. Alleen mag een pup nog niet zo heel lang lopen. Daarom hebben wij de hondenbuggy en kan uw pup toch mee met de wandeling.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen